Squash 

Naast al onze andere activiteiten, staat Squash Fitness Centre Arnhem bekend als de beste squashclub van Gelderland. Het in totaal 14 perfect onderhouden squashbanen te midden van deze banen vind je onze bar, deze formule staat garant voor de ideale combinatie tussen sport en gezelligheid.

Baan reserveren

Het is verstandig om van tevoren een baan te reserveren. Dit kan 7 dagen in het vooruit bij de receptie of per telefoon 026 38 99 111

Laddercompetitie: klik hier.

Squashlessen

Squash Fitness Centre Arnhem staat niet alleen voor een balletje slaan. Je kunt ook meedoen aan talloze andere squash activiteiten. Denk aan onze competitie, het kersttoernooi laddercompetitie of het jaarlijks terugkeren van de kleine competitie. Squashlessen en professionele coaching zijn ook aanwezig binnen Squash Fitness  Centre Arnhem bel Ronald voor een afspraak tel.06 20386496 . Iedereen kan bij ons terecht, zowel beginners als de toppers! Squash is een racketspel dat door twee personen in een gesloten ruimte wordt gespeeld en een klein beetje vergelijkbaar is met het tennisspel, althans in zoverre dat de spelers hier niet tegenover elkaar staan maar naast elkaar en gebruik kunnen maken van muren. Er is dan ook geen net gespannen en de (zachte) bal wordt steeds tegen de tegenoverliggende wand gespeeld. Wilt u iets sportief doen met uw bedrijf, dan bent u bij Squash Arnhem aan het goede adres. 

  • Wij organiseren voor u een activiteit op maat. U kunt als basis voor u bedrijfsuitje kiezen uit het onderstaande:  
  • Squashclinic beginners
  • U krijgt een introductie in het squashspel en leren u de spelregels, zodat u aan het einde van de clinic in staat bent een wedstrijd te spelen.  
  • Squashclinic gevorderden
  • U krijgt onderricht in de tactiek en techniek. Tevens maken wij een video analyse van uw slagtechniek. De clinic wordt afgesloten met het spelen van wedstrijden.  
  • Squashtoernooi
  • Wij organiseren voor u een squashtoernooi, waarbij iedere deelnemer een aantal wedstrijden speelt.  
  • Natuurlijk staat het u ook vrij om een aantal banen te huren en zelf een toernooitje te organiseren  of gewoon vrij te spelen.  
  • U kunt uw bedrijfsuitje aankleden met een hapje en een drankje of een compleet buffet.