Squash Fitness Centre Arnhem
Goede dag, we willen diegene bedanken die het team en S F C Arnhem steunen! We hopen u snel weer te zien.

   

NIEUWE BESPANNING NODIG? Het meest algemene advies is om een racket per seizoen net zo vaak te laten bespannen als je per week speelt:  1x per week spelen = 1x per seizoen bespannen. Elke bespanning verliest na verloop van tijd door rek en uitdroging zijn elastische en dempende kwaliteiten, zelfs als er niet mee gespeeld wordt! De snaar verwerkt daardoor de energie van de slagen steeds minder goed en trillingen worden minder gedempt. Dit gaat ten koste van controle, precisie, comfort en power. De slag voelt krampachtiger aan.   

Een bespanning waarmee niet gespeeld wordt heeft een maximale elastische levensduur van ongeveer één tot anderhalf jaar. Als je vaker en langer op de baan staat gaat het algemene advies natuurlijk minder goed op. Daarbij heeft een squasher die met een oversized racket met nylon bespanning en veel topspin speelt een ander snarenverbruik dan een squasher met vlakke slag en polyester bespanning. Waarom knappen mijn snaren altijd in de top? U heeft waarschijnlijk uw tubes beschadigd. Vervang daarom op tijd beschadigde tubes. Ook komt het vaak voor dat de snaar aan de top tegen de muur of vloer komt. Bescherm daarom het racket aan de bovenzijde met tape. 


*Bespanservice

Squash fitness Centre Arnhem erkent de waarde van een goed bespannen squashracket. Om deze reden vinden wij het belangrijk om voor u de mogelijkheid aan te bieden om bij ons uw squashracket te laten bespannen. Squash fitness Centre Arnhem hecht waarde aan kwaliteit en service. Ter ondersteuning van het goed kunnen leveren van kwaliteit en service beschikken wij over een professioneel bespan machine. Deze machine stelt ons in de gelegenheid om de meeste squashrackets van verschillende merken goed en veilig te bespannen. Betreffende welke squashsnaar u graag in uw squashracket wilt, kunnen wij u adviseren.

*Hoe werkt het? 

Als u gebruik wilt maken van onze bespanservice moet u het volgende doen:

 • U brengt uw squashracket naar ons adres:
 • Kosten € 29,95  incl. besp. en snaar.

  Wanneer een nieuw Grip?

  Let op uw OUDE GRIP:  geeft deze af, moet  deze vervangen worden??

  Het is niet toegestaan gebruik te maken van de squashbaan met een afgevende grip, deze afgevende grip zal namelijk de squashbaan vervuilen.

   
  Bellen
  Map