We danken  jullie voor  jullie steun. Vanaf 1 juli mag de sportschool weer open! Blijf gezond en tot snel. Tot die tijd willen we niet meer wachten en sporten we buiten!

 *Nieuws* 

Wij kunnen ons voorstellen dat er vragen zijn omtrent de sluiting van de sportschool en het doorlopen van de contributie. Zowel de brancheorganisaties NL Actief als Fitness.be adviseren tot op heden om clubleden "normaal" te incasseren en abonnementen voort te zetten Hier zijn juridische gronden voor: er is namelijk een situatie van overmacht. U moet u lidmaatschap niet storneren, maar maak een keuze uit de opties! 

Graag willen wij jullie als trouw lid graag proberen tegemoet te komen in deze bizarre omstandigheden. Naast de workouts die aangeboden op social media en ons YouTube kanaal, hebben wij drie opties voor de abonnementskosten waar uit jullie kunnen kiezen. Deze keuzes staan hieronder vermeld: 

Opties abonnementskosten: 

1. Je steunt Squash fitness centre Arnhem en laat jouw abonnementskosten gewoon per maand doorlopen. 

2. Je steunt steunt Squash fitness centre Arnhem en kiest ervoor om 50% korting te krijgen als compensatie voor de periode van 15-05-2020 tot 15-06-2020 op het naar jou bestaand abonnement. 

Let op! Dit gaat in bij jou eerst volgende incasso. Wij zullen deze 50% verrekenen over de volgende vier incasso maanden ( ELKE MAAND 12.5% KORTING ). U moet dus niet uw lidmaatschap storneren, de verrekeningen gaan automatisch. 

3. Je blokkeert jouw abonnement vanaf 15-05-2020 totdat de overheid heeft besloten dat de fitnesscentra weer open mogen. Vanaf dan lopen jouw abonnementskosten weer gewoon door. 

Let op! U moet u abonnement niet storneren, de verrekeningen gaan automatisch. Heb jij een gedeelte van de periode betaald, dan worden de extra betaalde dagen doorgeschoven naar het begin van de openingsperiode. Uw abonnement wordt automatisch doorgeschoven. 

Heeft u de aanvraag ingediend, dan krijg u gelijk een bevestiging te zien dat uw mail in behandeling is en verwerkt wordt. 

BELANGRIJK! Geeft u geen voorkeur aan voor 01-06-2020, dan steun jij automatisch Squash fitness centre Arnhem met optie 1. DUS LET HIEROP! 

Het is niet mogelijk om via Facebook, email, post, of Instagram jou voorkeur aan te geven! Alleen via de website.

 


 

 

 

    
Bellen
Map