Squash Fitness Centre Arnhem
Goede dag, we willen diegene bedanken die het team en S F C Arnhem steunen! We hopen u snel weer te zien.


 FYSIOTHERAPIE

Fysiotherapie Marloes van Lierop is een innovatieve fysiotherapiepraktijk met een vestiging in het Squash Fitness Centre Arnhem, gelegen in Arnhem Zuid, liggend in de wijk Elderveld. De praktijk richt zich vooral op de behandeling van knie-, rug-, nek- en schouderklachten, revalidatie na een operatie, sportblessures en klachten bij een algehele lage belastbaarheid. U kunt rekenen op een persoonlijk behandelplan volgens meest recente inzichten. Hierbij staat uw doelstelling tot herstel centraal. De praktijk heeft een eigen behandelruimte op de 1e etage en dankzij de samenwerking met het Squash Fitness Centre Arnhem kunnen wij beschikken over de fitnessfaciliteiten van het sportcentrum.  Daarnaast kunt u gebruik maken van de kleedruimten.  Door flexibele openingstijden zijn afspraken buiten werktijd mogelijk. Tel. 06 26 64 39 22 Fysiotherapie van Lierop onderscheidt zich door een vooruitstrevend en modern karakter. Zo worden actuele inzichten op het gebied van fysiotherapie en training ingezet tijdens de behandeling. Via metingen wordt de voortgang van uw herstel zichtbaar. Daarnaast staat een netwerk van huisartsen, specialisten, sportartsen en collega's (fysio)therapeuten in voor het leveren van een optimale zorg.  De praktijk heeft overeenkomsten met alle zorgverzekeraars.  

De praktijk heeft een eigen behandelruimte op de 1e etage en dankzij de samenwerking met het Squash Fitness Centre Arnhem kunnen wij beschikken over de fitnessfaciliteiten van het sportcentrum. Daarnaast kunt u gebruik maken van de kleedruimten.  Door flexibele openingstijden zijn afspraken buiten werktijd mogelijk. Tel. 06 26 64 39 22

Fysiotherapie van Lierop onderscheidt zich door een vooruitstrevend en modern karakter. Zo worden actuele inzichten op het gebied van fysiotherapie en training ingezet tijdens de behandeling. Via metingen wordt de voortgang van uw herstel zichtbaar. Daarnaast staat een netwerk van huisartsen, specialisten, sportartsen en collega's (fysio)therapeuten in voor het leveren van een optimale zorg.  De praktijk heeft overeenkomsten met alle zorgverzekeraars.  

Sportfysio en manuele therapie van Lierop

 www.http://sportfysiovanlierop.nl

Alkmaarsingel 148  
6843 WN Arnhem
Tel. 06 26 64 39 22

 

 
Bellen
Map