Squash Fitness Centre Arnhem
Goede dag, we willen diegene bedanken die het team en S F C Arnhem steunen! We hopen u snel weer te zien.

FITNESS


Door  de fitness brancheorganisatie zijn er verschillende maatregelen opgelegd voor ons als bedrijf waar wij ons aan moeten houden i.v.m covid 19. Zo kan de veiligheid voor zowel de sporter als voor de medewerkers gewaarborgd worden. Er kan alleen gesport worden wanneer  je gereserveerd heb. Men kan zijn plek reserveren via de MyWellness app. U kunt zich 1x per dag aanmelden. Heeft u nog geen MyWellness app. Maak deze niet zelf aan, maar neem contact op met sfc Arnhem 026 3899111. 

Het tijdbestek voor de fitness bedraagt 1 uur 30 min.  STOP 10 minuten voor het einde.

Bar is Gesloten vanaf 15 oktober.  U kunt wel drankjes meenemen! U kunt gebruik maken van de kleedkamers om uw spullen op te bergen in de lockers, en uw schoenen te wisselen. Kom zoveel mogelijk al omgekleed naar het fitnesscenter Maar houdt 1.50 afstand van elkaar. Douches  zijn weer gesloten vanaf 15 oktober i.v.m. covid 19.


  

*Zoals u wellicht heeft meegekregen gaat de mondkapjesplicht in op 1 december a.s. Fitnesscentra behoren ook tot de openbare ruimtes waar het dragen van mondkapjes verplicht is. Op het niet dragen van een mondkapje staat 95 euro boete. Dit komt voor rekening van de persoon die het mondkapje niet draagt. Tijdens het sporten hoeven instructeurs en sporters geen mondkapje te dragen. En ook niet bij het wisselen van apparaat in de fitnessruimte. Bij binnenkomst, vertrek en tijdens het lopen naar bijvoorbeeld de groepsleszaal en Fitnesszaal wel. Instructeurs zullen ook een mondkapje moeten dragen, behalve wanneer zij een les verzorgen 
Bellen
Map