We danken  jullie voor  jullie steun. Vanaf 1 juli mag de sportschool weer open! Blijf gezond en tot snel. Tot die tijd willen we niet meer wachten en sporten we buiten!

 

Voorwaarden: PT Training

– De betaling, op basis van jouw gekozen compensatie voor het abonnement, moet eerst worden voldaan voordat er gebruik kan worden gemaakt van de aangeboden diensten.

– De credits worden in de maand mei ‘20 ingepland op basis van beschikbaarheid. Met eventuele uitloop in juni ‘20.

– Credits staan persoonlijk op naam. Derden kunnen hier geen gebruik van maken.

– Credits en schema’s zijn niet inwisselbaar voor contanten of andere waarde compensaties.

– Aan de actie kunnen verder geen rechten worden ontleent. 

Aanmelden en afspraken:

– Aanvragen van personal training kan tot 1 juni '20 via www.fitnessarnhem.nl

– Afspraken worden alleen op basis van beschikbaarheid ingepland. 

Afmelden:

– Mocht je verhinderd zijn voor de afspraak, dien je minimaal 24u voor de afspraak jezelf af te melden via AFMELDEN PT TRAINING. Daarna komt de credit te vervallen. U heeft tevens geen recht meer op restitutie van uw betaling.

– Last van verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius? Blijf thuis, ook al zijn de klachten licht. Dit vanwege de veiligheid voor jou als klant en ons personeel.

– Heb jij last van deze of andere ziekteverschijnselen? Meld je minimaal 24u voor de afspraak af via AFMELDEN PT TRAINING. Dan kunnen wij kiezen om, indien mogelijk, de workout via Zoom (beeldbellen) te geven. Zo kan jij jouw workout veilig thuis uitvoeren op het tijdstip van de afspraak. Meld jij je niet minimaal 24uur van te voren af? Dan komt jouw credit te vervallen. 

De training zelf:

– Personal training vindt uitsluitend 1 op 1 plaats met inachtneming van 1,5m afstand van elkaar.

– In verband met de corona wetgeving zal de personal training buiten op ons terrein plaatsvinden.

– In verband met de corona wetgeving is het niet mogelijk om het pand te betreden. Ook niet om om te kleden of van het toilet gebruik te maken.

– Handdoek is verplicht. Minimale afmeting: 50x100cm. Heeft u geen handdoek mee, kan de training niet doorgaan. Handdoek kan ook niet worden geleend bij SFCA.

– Alle materialen worden tussen de trainingen gereinigd. Zodat iedereen veilig met de trainingsmaterialen kan werken.

 
Bellen
Map